Redni del končale z zmago proti vodilni ekipi

by admin

Igralke Formis-a so z odliko končale redni del tekmovanja. To soboto so se pomerile proti najboljši ekipi rednega dela prvenstva Aliansi in zmagale gladko, z rezultatom 3:0. Žal se želje po uvrstitvi v modro skupino niso uresničile, a ta zmaga vliva velik optimizem pred tekmami v zeleni skupini.

Pred tekmo z Alianso se, še posebej po gladkem porazu v prejšnjem kolu proti ekipi Keme iz Puconcev, nismo nadejali novih točk. A 4MIS-ke so dokazale, da v letošnji sezoni lahko vsak premaga vsakogar. Že uvodne točke so pokazale, da lahko pripravijo presenečenje. Z odličnimi servisi so igralke Formisa zagospodarile na igrišču in prvi niz dobile gladko z 25:15. Formiske so tako kot v prvem, tudi v drugem nizu naredile zelo malo napak in povedle z 16:10. V končnici niza so se jim gostje približale, a za kaj več so storile preveč nepotrebnih napak in domačinke so povedle z 2:0.

Tretji niz je bil še najbolj izenačen. Gostujoči trener je poskušal z novimi kombinacijami preobrniti igro svojih igralk, a 4MIS-ke so kljub izenačeni igri in rezultatu, v končnici le uspele zlomiti nasprotnice in rajanje se je lahko pričelo.

Redni del prvenstva se je s tem zaključil. Naša dekleta bodo sedaj nastopala v zeleni skupini, kjer bodo odigrala še po dve tekmi z ekipami UOK Vital, Nove Gorica in Grosuplje. Zadnja ekipa izmed te četvorke avtomatsko izpade v 2. ligo, predzadnja ekipa pa igra kvalifikacije z drugouvrščeno ekipo iz 2. lige.

FORMIS : Aliansa     3:0     (25:15, 25:20, 25:21)

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.

{gallery Novice_1.DOL/1DOL_14}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje