Formis mini zanesljivo v 3. krog

by admin

Igralke Formis mini so v drugem krogu tekmovanja za državno prvenstvo to soboto igrale doma v Hočah. Na turnirju sta poleg naših minic, sodelovali še ekipi Frajl iz Murske Sobote in Keme iz Puconcev.

V prvi tekmi domačega turnirja proti ekipi iz Murske Sobote je bilo prisotno preveč nervoze ter je tako o zmagovalcu odločal tretji niz, ki pa so ga naše najmlajše z zanesljivo igro gladko dobile. Nato so Frajle iz Murske Sobote gladko premagale sosede iz Puconcev ter si skupaj z ekipo Formis mini že zagotovile napredovanje v 3. krog državnega prvenstva.

V zadnji tekmi so naše najmlajše premagale še ekipo iz Puconcev ter še naprej ostajajo neporažene, a že v naslednjem krogu je lahko drugače, zato bo potrebno še naprej pridno trenirati!

Formis mini : Frajle 2:1 (25:21, 15:25, 25:10)      1. Formis mini
Frajle : Kema Puconci 3:0 (25:11, 25:04, 25:16) 2. Frajle
Kema Puconci

: Formis mini

0:3 (03:25, 03:25, 13:25) 3. Kema Puconci

Vse rezultate in razpored si lahko pogledate ….. TUKAJ.

V 3. krogu državnega prvenstva, ki bo zaradi šolskih počitnic na sporedu 16.02. in 02.03., bodo nasprotnice Formis mini Frajle iz Murske Sobote, Turbina iz Selnice ob Dravi ter Nova KBM Branik I.

{gallery Novice_ostali/Mini/2kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje