Liga Žoga miga mini – tretji turnir

by admin

V soboto, 24.11.2012 je v Braslovčah potekal tretji turnir Liga žoga miga v mini odbojki. Ker letos tekmuje 8 ekip, se vsaka ekipa pomeri z vsako 2-krat in se tako oblikuje končna lestvica. Minice so odigrale tri tekme, kljub nesrečnemu porazu v zadnji tekmi, pa je bilo na koncu vseeno veselo.

V prvi tekmi so se 4MIS minice pomerile z ekipo Alianse iz Šempetra ter z dokaj zanesljivo zmago z 2:0 v nizih potrdile vsaj končno drugo mesto. V drugi tekmi so kljub izgubljenemu 2 nizu gladko premagale še ekipo iz Prevalj. Tako je prišla na vrsto tekma z domačinkami iz Braslovč, ki je najverjetneje že dala odgovor na vprašanje, kdo bo leto zmagovalec LŽM v mini odbojki? V napeti tekmi, ki je že spominjala na prave prvenstvene obračune, le ti se začnejo v mesecu januarju, je domača ekipa na koncu imela za kanček več sreče in je odločilni 3 niz dobila na razliko, z rezultatom 17:15. 

Čestitke puncam za dobro igro ter navijačem za odlično podporo s tribun. Ker pa smo v ekipi imeli slavljenko smo se na koncu še poveselili ob pici in sladki torti.

KLEA, VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ 9. ROJSTNI DAN!!

Zadnji turnir bo v soboto, 8.12.2012, v Šempetru, kjer se bodo naše najmlajše še enkrat pomerile z ekipami Nova KBM, Vuzenice ter Hitrimi polži iz Radelj.

Vse rezultate in lestvico najdete ….. TUKAJ.


{gallery Novice_ostali/Mini/LZM_3}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje