Odbojkarski klub Formis je dobil še eno priznanje. Naša dosedanja organizatorka igre Angelina Ajnihar, po tej sezoni se bo skoraj zanesljivo preselila nazaj v vrste OK Nova KBM, je po koncu te sezone dobila povabilo v državno reprezentanco.

Angelina si je povabilo zaslužila s svojo prizadevnostjo in izvrstnimi igrami skozi vso sezono, še posebej pa na zadnjih tekmah sezone, ko so se Formiske pomerile s Calcitom in Novo KBM. Reprezentanca se pripravlja za letošnje Sredozemske igre, ki bodo v mestu Mersin v Turčiji. Prvi del priprav, ki so dekleta oddelale v Mariboru, je bila Angelina edina organizatorka igre in v tem času so vse pripravljalne tekme dobile.

Po prvem delu priprav, sedaj se reprezentanca seli v Planico, je med drugim selektor Oleg Gorbačov še povedal: »Še enkrat več moram pohvaliti Angelino Ajnihar, ki nikoli do zdaj še ni bila v nobeni reprezentanci in resnično nisem pričakoval, da se bo tako dobro ujela z ekipo. Zagotovo ni najšibkejši člen te reprezentance! Angelina je bila ves čas priprav med najbolj prizadevnimi.«

Še eno priznanje za Angelino, njene trenerje in naš klub!

Slovenska ženska reprezentanca na SI v Mersinu:

Organizatorki igre: Angelina Ajnihar (Formis Bell), Mojca Božič (Aliansa).
Sprejemalke: Monika Potokar (Le Hainaut, Francija), Urška Igličar (Nova KBM Branik), Živa Recek (ZDA), Sara Valenčič (Luka Koper).
Blokerke: Valentina Založnik (San Francisco Athletics, ZDA), Saša Planinšec, Sara Hutinski, Elena Kučej (vse Nova KBM Branik).
Korektorica: Iza Mlakar (Nova KBM Branik).
Prosta igralka: Meta Jerala (Zgornja Gorenjska).
Selektor: Oleg Gorbačov, pomočnik selektorja: Goran Jovičič, fizioterapevtka: Amela Hasanagić, zdravnica: Katarina Tonin, dr. med., statistik: Igor Klančišar, vodja poti: Damjan Marinko.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje