Po dolgih, napornih, a uspešnih pripravah ter po uspešni generalki z Italijankami, je ekipa Formis končno kompletna. Po končani reprezentančni akciji (kvalifikacijah za evropsko prvenstvo) se je ekipi pridružila še zadnja manjkajoča igralka Katja Karin Pintarič.

Z njeno višino, meri kar 185 cm, bo ekipa še pridobila na mreži, prav tako pa bodo koristne njene reprezentančne izkušnje.

Po prihodu je Katja Karin povedala: “Že med napornimi reprezentančnimi treningi in tekmami sem komaj čakala, kdaj se bom lahko priključila novi ekipi. Nekaj neznank je, vendar nekatere punce poznam že od prej, zato mi bo vključitev nekoliko lažja. Za Formis sem se odločila, saj mi bo tukaj najlažje usklajevati moje športne in šolske cilje, prav tako pa bom trenirala v izvrstni ekipi in pod vodstvom vrhunskega strokovnjaka.”.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje