Sezona dvoranske odbojke je končana, začenja se sezona odbojke na mivki. Treningi vseh selekcij Formis bodo potekali do 21. junija, nato pa hura, počitnice.

Nekatere med vami pa boste še pred tem poletje izkoristile za igranje odbojke na mivki in za vse tiste ponujamo nekaj opcij, tudi tekmovalnih.

Odbojkarskih igrišč na mivki je v okolici Hoč kar nekaj, zato izbira ne bo težka.
Dosedanji trener prve ekipe Formis in v novi sezoni trener kadetinj in ekipe 3. DOL Peter Možič, pa organizira poletne kampe odbojke. Kampi so lahko namenjeni druženju, učenju odbojke, ali pa pripravi na državna prvenstva v odbojki na mivki.

Razpisi za državna prvenstva so že objavljeni na OZS, pogledate si jih lahko na spodnjih povezavah:

DP U-13: 22. – 23. junij 2013 – Črešnjevec ob Dravi
DP U-15: 29. – 30. junij 2013 – Črešnjevec ob Dravi
DP U-17: 06. – 07. julij 2013 – Portorož
DP U-19: 20. – 21. julij 2013 – Kamnik
DP U-21: 03. – 04. avgust 2013 – Žužemberk

V pretekli sezoni so Formiske na teh državnih prvenstvih dosegale vidne uspehe in verjamemo, da bo letos še bolje. Lanske rezultate si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Prav tako pa boste lahko odbojko na mivki igrali tudi na našem pikniku, ki bo 21.06. pri Perotu v Črešnjevcu ob Dravi.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje