So se Formiske ustrašile zmage?

by admin

V soboto so se članice prve ekipe Formis ponovno napotile na gostovanje, tokrat zopet k neposrednim konkurentkam iz Gorenjske. Že prva tekma doma je pokazala, da so nasprotnice kakovostne, vendar ne nepremagljive. Upali smo, da pokalni izpad igralkam ni preveč načel samozavesti, kajti nujno potrebujemo točke.

Tekmo so bolje pričele domačinke, a naše so jim vseskozi dihale za ovratnik. Žal jim je zmanjkalo le malo in set so z rezultatom 28:26 dobile Gorenjke. Nato pa so 4MIS-ke v naslednjih dveh nizih prikazale odlično igro in dokaj lahko povedle z 2:1. Od tukaj pa je ponovno šlo le navzdol. V četrtem nizu so domačinke hitro povedle, naše pa jih do konca niso uspele ujeti. Peti niz je bil podoben, proti koncu so še imele malo upanja, a žal so se 4MIS-ke morale zadovoljiti le s točko.

Zgornja Gorenjska : Formis     (3:2)      (28:26, 25:20, 25:19, 18:25, 15:10)

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.

Prvenstvo se nadaljuje prihodnjo soboto, ko nam v goste prihaja ekipa Vitala.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje