Formis mini mini nadaljuje z nabiranjem izkušenj

by admin

Na pustno soboto so naše najmlajše odbojkarice odigrale prvi krog repasaša. Ekipa Formis mini mini, ki jo sestavljajo deklice iz 3. in 4. razredov, so se v Hočah pomerile z ekipama Galeje in keme iz Puconcev. Naše nadobudne odbojkarice so ponovno pokazale, da so se v nekaj mesecih treninga naučile veliko in da bodo v prihodnji sezoni, tako kot njihove leto starejše kolegice, ponovno krojile vrh slovenske odbojke v tej kategoriji.

Prvo tekmo so 4MIS-ke odigrale proti ekipi Galeje in tesno izgubile z rezultatom 1:2. Z malo več sreče bi bil lahko izid tekme obraten. So pa zato že v naslednji tekmi gladko premagale ekipo Keme in na obraz trenerja Boštjana izvabile širok nasmeh.

Kljub dejstvu, da so si punce priigrale še najmanj iganje na dveh turnirjih, pa so trenerjev cilj za letošnjo sezono že izpolnile.

Formis mini mini : Galeja Branik 1:2 (21.25, 27:25, 23:25) 1. Galeja Branik        
Galeja Branik : Kema Puconci 2:1 (25:16, 10:25, 25:23) 2. Formis mini mini        
Kema Puconci : Formis mini mini 1:2 (15:25, 08:25, 25:09) 3. Kema Puconci

Vse rezultate si lahko pogledate ….. TUKAJ.

{gallery Novice_ostali/Mini/MM_rep1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje