Kadetinje so se uvrstile v A ligo

by admin

To nedeljo je v domači dvorani v Hočah potekal zadnji kvalifikacijski turnir za kadetinje. Pomerile so se ekipe Nove KBM II, Ruš in naše 4MIS-ke in prav te ekipe so se tudi še potegovale za prvi dve mesti, ki omogočata napredovanje  in nadaljevanje tekmovanja v A ligi. Naša dekleta so proti obem nasprotnicam prve tekme na predhodnijih turnirjih izgubile in danes so štele le zmage.

V prvi tekmi so si nasproti stale Rušanke in Formiske. Naša dekleta so pričela nekoliko bojazljivo, morda so imele tudi nekaj treme, in Rušanke so na začetku prvega niza visoko povedle. V nadaljevanju pa so naše stvari postavile na svoje mesto, dobile prvi niz, v drugem pa več niso dopustile presenečenja.

Prvi korak je bil storjen, marsikaj pa je bilo odvisno tudi od drugega srečanja, v katerem so pomerila deklata iz Ruš in Nove KBM. Rušanke so bile premočne in so Branikovke gladko premagale z rezultatom 2:0. Izid tega srečanja je pomenil, da za naše šteje v dvoboju z Novo KBM le zmaga.

Pomembnost tekme se je poznala v igri, a so 4MIS-ke kjub veliko napakam uspele zmagati v obeh nizih ter se poleg ekipe iz Ruš uvrstiti v A ligo. Čestitamo dekletom in njihovi trenerki Ivi Ule!!

Formis : Ruše             2:0
Ruše : Nova KBM II     2:0
Nova KBM II : Formis  0:2


 {gallery Novice_ostali/Kadetinje/KAD_4}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje