Debi na glavnem igrišču žal neuspešen

by admin

To soboto se je naša mlada ekipa Formis II v 3. DOL pomerila z ekipo iz Črne na Koroškem. Tekmo so dekleta prvič odigrale na centralnem igrišču športne dvorane v Hočah, kar je bil zanje še dodatni pritisk. Korošice so pokazale, da v Črni ne znajo le smučati, od tam namreč prihaja najboljša smučarka sveta Tina Maze, ampak so dekleta tudi dobre odbojkarice.

Zaradi neljubih poškodb je prvič v 3. DOL celotno tekmo odigrala mlada podajalka Zala Račič. Svoje delo je opravila z odliko, kar pa vseeno ni bilo dovolj za zmago.

V prvem setu so 4MIS-ke hitro povedle, vendar pa jih Črnjanke na koncu niza ujele in ga zmagale na razliko z rezultatom 25:23.

Drugi set se je končal hitro in je zaradi slabega sprejema domačink pripadel izkušeni ekipi iz Črne. Slab sprejem se je nadaljeval tudi v tretjem setu, vendar so se Formiske proti koncu niza zbrale in dohitele ekipo iz Črne. Končnica niza je bila razburljiva, za zmago pa je zmanjkalo malo sreče in zbranosti. Na tak način se je tudi tretji niz končal na razliko v korist gostij.

Kljub razmeroma gladkemu porazu z rezultatom 3:0 pa razveseljuje dobra in požrtvovalna igra mladih 4MIS-k, ki bi lahko z malo sreče rezultat tudi preobrnila.

Sedaj nas  že v sredo čaka težko gostovanje pri drugi ekipi lige v Celju, po tem pa sledi krajši premor.

Formis II : Črna     3:0     (23:25, 17:25, 23:25)

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/18kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje