Iz poraza se največ naučiš

by Boštjan Glodež

V Mariboru je ekipa Formis I odigrala svoj drugi turnir v “A” ligi v Državnem prvenstvu v mali odbojki za deklice.

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – “A” liga – vzhod A

O turnirju je Zala Lubanjšek povedala: “V soboto, 22. 1. 2022, smo se odpravile na turnir v Draš center in odigrale dve tekmi. Ob 8:00 smo se dogovorile pred Draš centrom. Ob 9.00 pa  se je začela prva tekma proti Novi KBM, prvi set smo zgubile, ampak še to zaradi tega , ker smo jim podarjale točke. Drugi set smo dobile, v tretjem smo pa počele napako na napako in rezultat v setih je bil 2:1 za Novo KBM. Poraz smo hitro pozabile in z večjim zagonom odšle v drugo tekmo proti Ljutomeru. V drugi tekmi smo se potrudile po svojih najboljših močeh, vseeno so bile nasprotnice zelo blizu pri rezultatu. V drugem setu smo jih za precej vodile, ampak Ljutomer se ni vdal, vseeno smo jih premagale z 2:0 v setih. Kljub enemu porazu smo bile zelo ponosne na našo igro.”

Naslednji turnir bo v soboto, 5. 2. 2022 v Hočah, kjer bodo nasprotnice mladih Formiske igralke iz Mislinje in Murske Sobote.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje