Kadetinje že s štirimi zmagami

by admin

Po sobotni tekmi v tretji ligi, se je v nedeljo skoraj identična ekipa napotila še na kadetske tekme v Ljutomer. V 2. krogu tekem v A ligi so Formiskam tokrat nasproti stale kadetinje iz Murske Sobote in domačinke iz Ljutomera.

V prvi tekmi so se Formiske pomerile s favorizirano ekipo Murske Sobote. Naša dekleta so v igro ponesla zmagovalni duh iz tekme prejšnjega dne, ko so v 3. DOL premagale Ljutomerčanke in z izredno igro brez sence dvoma o drugačnem razpletu, premagale Prekmurke gladko z rezultatom 2:0 v nizih.

Rezultat prve tekme: FORMIS : Murska Sobota     2:0 (25:14, 25:22)

Druga tekma je bila proti domačinkam, ekipi ŽOK ZM Ljutomer, ki so bile, vsaj na papirju lažje nasprotnice. A tudi tokrat se je pokazalo, da je ženska odbojka dokaj nepredvidljiva. Pa prvem nizu, ki so ga Formiske dobile na razliko šele v končnici, se je slika obrnila. Najverjetneje prepričane v novo lahko zmago, je našim puncam popustila zbranost, kar so domačinke hitro izkoristile in zanesljivo dobile drugi niz. O zmagovalkah je tako odločal tretji, skrajšan niz, ki so ga po napeti končnici, v kateri nam, kot tukaj že po navadi niso prizanašali niti »domači« sodniki, dobila naša dekleta in se veselila dveh novih točk, ki so jih popeljale na vrh lestvice.  

Rezultat druge tekme: FORMIS : ŽOK ZM Ljutomer     2:1 (28:26, 14:25, 16:14)

 

Peter Možič je po tekmah dejal: »Obe ekipi sta nam delali obilico težav. Dodatno sive lase pa sta nam povzročala še sodnika. Ampak spet so bile naše mame in očetje tisti, ki so tehnico nagnili na našo stran. Šlo je na tesno, ampak zasluženo v našo korist.«

Vse rezultate v A ligi V1 in uradno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2013-14/A2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje