Končno 11. mesto za ekipo Mala I

by admin

V soboto je na Prevaljah potekal turnir v mali odbojki za končna mesta od 9 do 12 v državnem prvenstvu.

V treh napetih obračunih so naše Formiske zabeležile eno zmago in dva poraza, kar je na koncu zadostovalo za končno 11. mesto v državnem prvenstvu v mali odbojki za sezono 2014/2015 od skupno 64 ekip.

Trener Darko je za konec sezono povedal:” V soboto smo odigrali zadnji turnir male odbojke v tej sezoni. Že drugič zapored smo igrali v Prevaljah. Malce bolj sproščeni kot običajno, kljub temu, da nas je bilo samo osem . Naš prvotni cilj  – uvrstitev okrog desetega mesta je bil dosežen. V prvi tekmi turnirja smo se pomerili z ekipo Triglava iz Kranja. Kljub menjavi postav pri nasprotni ekipi, smo tekmo zmagali 2:0. Saj so igralke tokratne druge postave prikazale eno boljših iger v sezoni. Sledila je druga tekma proti Bledu. Ekipo Bleda smo letos že premagali. Tokrat so bile kompletne in z našo nerazpoloženo prvo postavo niso imele velikih problemov.  Druga postava je bila do konca seta v borbi za zmago. Vendar se ni izšlo. Tako smo morali odigrati še tretjo tekmo za  končno deseto mesto. Igrali smo proti domačinkam.  Kljub temu, da smo jih v tej sezoni  že premagali več kot poraza 2:1 nismo mogli izvleči. Tudi tokrat je druga postava zaigrala bolje in zmagala set. V odločilnem tretjem setu  pa kljub bučni podpori naših zvestih navijačev nismo zmogli več kot dostojen poraz. Nekaj nepotrebnih napak in malce preveč nervoze v zaključku seta je prineslo poraz. Kljub temu smo bili zadovoljni, saj smo osvojili enajsto mesto med 64 ekipami. Z nekaj več sreče pri poškodbah in malo boljšim obiskom treningov pa bi lahko bili tudi kakšno mesto višje.”

 

Vsi rezultati na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/liga_mesta1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje