Mala 1 še brez poraza

by admin

Obe ekipi male odbojke sta odigrali prvi dve tekmi finalnega dela štajerske regije.

Ekipa Formis mala 1 je v prvi tekmi brez težav z 2:0 v nizih premagala ekipo Nova KBM Branik 2.
V drugi tekmi pa je dokazala, da je trenutno boljša ekipa kot Nova KBM Branik 1. Pri obeh ekipah je mankala po ena igralka iz prve postave, kar pa Formisk ni zmedlo, pokazale so več želje po zmagi ter se veselile zmage z 2:0 v nizih.

Deklice iz ekipe Formis mala 2 pa so v prvi tekmi po pričakovanjih morale priznati premoč Novi KBM Branik 1, v drugi tekmi pa so v drugem nizu zapravile priložnost za končno zmago, na koncu je bila ekipa iz Lenarta boljša z 2:1 v nizih. Škoda, saj bi z zmago še vedno bile v enakovrednem boju za tretje mesto v štajerski regiji, ki še prinaša uvrstitev med 16 najboljših ekip v Sloveniji od skupno 69 ekip.

O turnirju je Kaja D. iz ekipe Formis mala 2 napisala: To soboto, 21. 1. 2017, smo imeli turnir v Mariboru. Formis mala 2 smo prvo tekmo igrale z Novo KBM 1 in smo prvi set izgubile, saj so bile zelo dobre. Nato smo se pomerile z njihovo drugo postavo prav tako nismo imele sreče, bile so boljše. Sledila je druga tekma z ekipo Zoja Lenart. Prvi set smo igrale z drugo postavo in zlahka zmagale. Drugi set je bil zelo izenačen a smo ga žal izgubile z rezultatom 28:26. Zato smo morali igrati še tretji set, ki smo ga žal prav tako izgubile. Naslednji turnir imamo 4.2.2017 v ŠD v Lenartu. Takrat upamo, da se bomo še bolj potrudile in se veselile kakšne nove zmage.


Naslednji turnir čaka obe ekipi v soboto, 4. 2. 2017, ko se bodo vse ekipe zbrale v Lenartu.

 

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_16_17/liga_6krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje