Mala 1 v 3. krog, Mala 2 za mesta

by Boštjan Glodež

V Mislinji je potekal 2. krog Državnega prvenstva v mali odbojki, kjer sta nastopali obe naši ekipi.

Izkušenejše igralke iz ekipe Formis 1 so zabeležile 3 zmage, mlajše igralke iz ekipe Formis 2 pa so 3 tekme izkoristile za nabiranje novih izkušenj, ki jim bodo koristile v prihodnosti na njihovi odbojkarski poti.

O turnirju je Eva Lukman napisala:V soboto, 29. 5. 2021, smo v Mislinji odigrale naš drugi turnir, katerega smo tudi zmagale. Igrale smo tri tekme in sicer proti KLS Ljubno, Formis II in  Korvolley Mislinja. Na tem turnirju smo vse dobile priložnost za igro in smo se maksimalno potrudile, smo pa tudi na klopi zelo spodbujale in navijale za naše soigralke. Že nestrpno čakamo na naslednji turnir, z željo da zmagamo.”

Vsi rezultati 2. kroga na mala odbojka – skupina 2D

V soboto, 5. 6. 2021, bodo v 3. krogu nasprotnice naših mladih Formisk ekipe iz Mozirja, Mislinje in Maribora. Prvi dve mesti vodita na zaključni turnir najboljših 8 ekip v mali odbojki za sezono 2020/2021.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje