Mala I blizu polfinala

by Boštjan Glodež

V soboto, 25. 2. 2023, je potekal 4. krog v “A” ligi Državnega prvenstva v mali odbojki za deklice.

Ekipa Formis I je igrala v Lendavi, ekipa Formis II pa v Mariboru.

O turnirju v Lendavi je Nuša Ekart povedala: “V soboto, 25. 2. 2023, smo igrale turnir v Lendavi. Igrale smo proti Murski Soboti in Lendavi. Prvo tekmo smo igrale proti Murski Soboti in smo zmagale z 2:0 v nizih. Igrale smo zelo zavzeto in večjih težav z nasprotnicami nismo imele. Drugo tekmo smo igrale proti Lendavi. Prvi set smo bile rahlo nervozne, vendar smo se uspele zbrati in osvojiti prvi niz. V drugem nizu smo bile bolj zbrane, zato smo tudi tega osvojile in zmagale z rezultatom 2:0. Z igro na turnirju smo zadovoljne.  Upamo, da bomo na naslednjem turnirju, ki bo potekal v marcu, na domačem terenu, prav tako uspešne kot danes.”

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – A liga – vzhod A

V soboto, 11. 3. 2023, bosta obe ekipi igrali v domači dvorani v Hočah, ekipa Formis I bo lovila uvrstitev v polfinale Državnega prvenstva v mali odbojki za deklice oz. med 8 najboljših ekip v Sloveniji med 74 ekipami za sezono 2022/2023.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje