Mala I v 3. krog, mala II v repasaž

by admin

V soboto sta se obe ekipi male odbojke odpravili v Mežico na turnir 2. kroga državnega prvenstva v mali odbojki.

V prvi tekmi od pravega »spopada Formis« ni bilo skoraj nič, saj so igralke druge ekipe v prvem nizu pokazale preveč strahospoštovanja do igralk prve ekipe ter so niz brez prave igre gladko izgubile. V drugem nizu smo že spremljali bolj izenačeno igro, kljub temu pa je niz pripadel bolj izkušeni prvi ekipi.

Ekipa Formis mala I se je v drugi tekmi pomerila z vrstnicami iz Zreč, ki so v prvi tekmi premagale domačinke. Prvi niz so dobile naše mlade odbojkarice, drugi niz pa je po napetem boju pripadel ekipi Čebelice Zreče. Tako je o napredovanju v 3. krog odločal tretji niz, ki so ga na koncu s 25:20 dobile 4-miske.

V drugi tekmi je ekipi Formis mala II na drugi strani mreže stala ekipa Mežice. V prvem nizu so si naše 4-miske hitro priigrale prednost, ki so jo do konca niza tudi zadržale. Tudi drugi niz je dokaj zanesljivo pripadel našim mladim odbojkaricam, ki so si tako zagotovile še eno tekmo proti ekipi iz Zreč.

Zadnja tekma na turnirju je odločala o drugem potniku v 3. krog državnega prvenstva. Ekipi sta se srečali že v prejšnjem krogu, ko so se zanesljive zmage z 2:0 v nizih veselile igralke iz Zreč. Tokrat so 4-miske zaigrale bolj odločno ter so nasprotnice presenetile v drugem nizu, tako da je o zmagovalcu odločal tretji niz. Enako kot v prvem nizu so na začetku niza držale priključek, ob koncu niza pa je prva postava Zreč vseeno ni dovolila presenečenja ter se je po zmagi z 2:1 v nizih veselila napredovanja v 3. krog. Ekipa Formis mala II pa bo tekmovanje nadaljevala v repasažu.

Čestitke vsem igralkam za igro ter staršem za navijanje.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/liga_2krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje