Kadetinje s polnim izkupičkom tudi iz Draša

by admin

V nedeljo 1.2.2015 je bil na sporedu drugi krog tekmovanja v A ligi za kadetinje. Naša dekleta so se v Draš centru v Mariboru pomerile z domačinkami, ekipo Nova KBM Branik in z ekipo iz Mozirja.

Obe tekmi je opisal in ocenil kar trener ekipe Peter Možič.

FORMIS : Nova KBM Branik     2:1 

»Srečanje je bilo nabito z emocijami, kajti igrati z vrstnicami našega največjega kluba ni “mačji kašelj”. Pa tudi dejstvo, da iz smo “Draša” lani odhajali bolj kislih obrazov ni pomagalo. Dekleta in trener smo po tihem pričakovali, da bi tokrat lahko bilo drugače.
Tekmo smo odprli dokaj dobro. Pri 14:14 smo po seriji težav na sprejemu in neučinkovitost v napadu izgubili šest zaporednih točk. Bili so to trenutki ankiloznosti. Mišice pod vplivom strahu ne ubogajo telesa. Rezultat niza 19:25 in 1:0 za bankirke.
V drugem nizu je bilo manj napak, predvsem pa več discipline v postavitvah. Ves niz smo vodili od ene do treh točk in ga na koncu tudi dobili z 25:19.
Pia B. je odprla tretji niz s 4:0. Obrnili smo na 8:7, 10:10, potem pa spet Pia na servisu, odličen blok in “župica ” v polju so razlogi za končnih 15:10 za FORMIS!
HVALA STARŠEM ZA PODPORO!«

FORMIS : Mozirje     2:0 

»Naš servis je bil za razliko od prve tekme tokrat “prvoligaški” in Mozirčanke niso uspele izkoristiti svojih najboljših igralk. Pa še, ko so le te imeli dobro žogo, jih je čakal čvrst in kompakten blok!
Gladkih 25:11 in 25:10 za Formis in nova zmaga. 
Spet smo brez posebnih težav igrali z vsemi  igralkami. 
Pia P. je na prvi tekmi, po seriji napak igralk iz začetne postave, pokazala kako se servira in to v odločilnih trenutkih drugega niza. Čestitke torej tudi vsem trenerjem od mini dalje!«

 

Vse rezultate in trenutno lestvico si lahko pogledate ….. TUKAJ.

   Galerija slik: {gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2014-15/A_2krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje