Mala I žal brez polfinala

by admin

Na sončno soboto je v Braslovčah potekal turnir zadnjega kroga repasaža v mali odbojki. Za dve mesti, ki sta vodili v polfinale državnega prvenstva oz. med 8 najboljših ekip v Sloveniji, so se zraven naše ekipe Formis Mala I borile še ekipe iz Braslovč, Bleda in Kanala.

Žal se našim mladim odbojkaricam ni uspelo uvrstiti v polfinale in bodo tekmovanje nadaljevale na turnirjih za mesta oz. za končno 9. mesto.

V prvi tekmi turnirja so z 2:0 v nizih izgubile z ekipo Neptun iz Kanala. Na drugem igrišču so domačinke premagale ekipo iz Bleda, ki je bila naslednji nasprotnik naših Formisk. Po izgubljenem prvem nizu so se Formiske le zbrale ter so ekipo iz Bleda premagale z 2:1 v nizih ter si tako zagotovile še eno tekmo proti ekipi iz Kanala. Čeprav so tokrat Formiske zaigrale bolje, kot na prvi tekmi, ekipa Neptun ni dovolila presenečenja ter je zmagala z 2:1 v nizih ter se skupaj z ekipo iz Braslovč uvrstila na polfinalni turnir.

Turnir za mesta bo v soboto, 9. 5. 2015, ko bodo nasprotnice naših mladih odbojkaric ekipe: ŽOK Sobota, Čebelice Zreče in Prevalje I.

Vsi rezultati na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_14_15/liga_repasaz5}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje