Mala 1 obstala v polfinalu

by admin

Mala 1 na turnir za 5. mesto, mala 2 pa na turnir za 21. mesto.

Mala I je v Kranju lovila uvrstitev v finale državnega prvenstva, vendar je žal bila neuspešna.
Za konec sezone še čaka mlade Formiske turnir za 5. mesto, kjer bodo nasprotnice iz Maribora, Puconcev in Bleda.

Vse rezultate obeh polfinalnih turnirjev najdete … TUKAJ.

 

Na turnirju v Mozirju že začetek ni obetal nič dobrega, v prvi točki zvinj gležnja ter nato še težave z dihanjem in pol prve postave je zaključilo z igranjem, v drugi tekmi bi se lahko že po dveh nizih veselili zmage, na koncu pa poraz z 2:1 v nizih.
Deklice iz ekipe Formis mala II tako čaka še zadnji turnir za 21. mesto.

O turnirju v Mozirju je Lana Š. napisala: V soboto, 12. 5. 2018, smo Formis mala 2 igrale v Mozirju proti OK Luka Koper in OK Mozirje. Prvo tekmo smo igrale proti ekipi OK Luka Koper, proti kateri smo z znanjem iz treningov, a z nekaj težavami, izgubile prvi set. Drugi set smo igrale odločno ter z znanjem in z eno menjavo zmagale. Seveda je pa prišel tretji set, pri katerem je bilo tudi nekaj težav, a malo sreče, in na žalost smo izgubile. Tako se je končala prva tekma, a med tem je bila tudi ena poškodba. Drugo tekmo smo igrale proti OK Mozirje, prvi set smo kljub vsem težavam z igralkami zmagale. Drugi set smo zopet odigrale zelo odločno in z veliko truda, že bile blizu zmage, a na koncu popustile in izgubile tako drugi, kot nato še tretji set. Domov smo odšle žalostne, a ponosne, saj smo igrale proti starejšim in smo se zelo trudile.

Vse rezultate turnirjev za mesta najdete … TUKAJ.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Kranj:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_polfinale}

Galerija slik Mozirje:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_4m}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje