V boj za finale

by admin

Naše najmlajše odbojkarice so si v domači dvorani priigrale uvrstitev v polfinale državnega prvenstva v mini odbojki.

Na turnirju najboljših štirih ekip na vzhodu so se za prvi dve mesti, ki sta vodili v polfinale oz. med 8 najboljših ekip državnega prvenstva v mini odbojki, med seboj pomerile ekipe Braslovče I, Nova KBM Branik, Kema Puconci in Formis mini.
Formiske so v prvi tekmi z 2:1 v nizih premagale vrstnice iz Puconcev, v drugi tekmi pa so morale priznati premoč ekipi iz Braslovč. V zadnji tekmi so premagale Novo KBM Branik ter se skupaj z Braslovčankami veselile uvrstitve v polfinale.

Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

Polfinalni turnir, od koder bosta prvi dve mesti vodili v finale, bo v soboto, 14. 5. 2016. Nasprotnice bodo vrstnice iz Braslovč ter dve najboljši ekipi iz turnirja, ki bo v soboto, 16. 4. 2016, na katerem bodo igrale ekipe: Mozirje, Prevalje, Odbojkarica.si in Vital Ljubljana I.


 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-sezona_2015-16/DP_8krog}


Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje