Kadetinje odprle novo sezono

by admin

S kvalifikacijskimi turnirji se je začela tekmovalna sezona 2017/2018.

Za kvalifikacije kadetinj se je prijavilo 58 ekip, 24 ekip se bo uvrstilo v A ligo, ostale pa bodo imele možnost igrati v B ligi.

V Ljubljani je potekal prvi kvalifikacijski turnir kadetinj skupine G za uvrstitev v A ligo. V skupini G, od koder se bosta prvouvrščeni ekipi uvrstili v A ligo, igrajo ekipe Nova KBM Branik I, Korvolley A, Turbina, VOLLEYBALLjubljana in Formis II.
Naša druga ekipa kadetinj, ki je po večini za 2-3 leta mlajša od nasprotnic, je v prvi tekmi premagala domačinke, v drugi tekmi pa priznala premoč prvi ekipi Nove KBM Branika.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … skupina G.

Naslednji turnir bodo naše Formiske odigrale v nedeljo, 22. 10. 2017, v Miklavžu. Takrat bodo tudi svoje prve tekme odigrale kadetinje prve ekipe, ki igrajo kvalifikacije v skupini L.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2017_18/kva_1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje