Mala odbojka zaključila sezono 2018/2019

by admin

Mlajšim deklicam 6. in 26. mesto v Državnem prvenstvu v mali odbojki med 65 ekipami.

V Hočah je potekal turnir za 5. mesto, v Senovem pa turnir za 25. mesto.

O turnirju v Hočah je Maša H. napisala: Glede na to, da je naše sezone in za veliko večino tudi igranja male odbojke konec, bi se rada zahvalila (v imenu vseh igralk ekipe mala 1) navijačem oz. našim staršem, ki so nam vse to omogočili. Nas vzpodbujali, vozili po skoraj celi Sloveniji in v slabem vedno našli nekaj dobrega. Prav tako vse to ne bi bilo mogoče brez naših neverjetnih trenerjev: Patricije, Tjaše in Janka. Pomagali so nam nadgraditi naše znanje, verjeli v nas, pokazali pot, ko nismo znale naprej in nikoli niso obupali nad nami. Zdaj pa še tisti najštevilčnejši del naše ˝odbojkarske družine˝: moje soigralke. Nekaj več kot 15 najbolj vztrajnih in neverjetnih oseb na tem svetu. Ne glede na vse smo ostale skupaj, vzpodbujale druga drugo in vsaka vsako kaj naučile. Konec koncev je 6. mesto izmed 65 ekip zelo dobro. Ta sezona pa mi bo za vedno ostala v zelo lepem spominu.

O turnirju v Senovem je Zoja R. napisala: V soboto 1.6.2019 smo se mala 2 odpravile na zadnji turnir v Senovo. Zmagale smo dve tekmi in eno na žalost izgubile. Prvo tekmo smo igrale proti Brestanici in izgubile. Prvi set smo izgubile s 21:25 in sicer so igrale Alina, Elena, Eva K., Nisa ter Indi kot menjava. Drugi set smo zmagale s 25:6 in sicer smo igrale Zoja R., Paulina, Lana, Nina ter Zoja M. in Eva M. kot menjavi. Tretji set smo izgubile s 21:25 in sicer so igrale Alina, Elena, Eva K.,Nisa ter Zoja M. kot menjava. Drugo tekmo smo igrale proti Zrečam in jih premagale. Prvi set smo zmagale s 25:13 in sicer so igrale Alina, Elena, Eva K. in Nisa. Zmagale smo tudi drugi set s 25:9 in sicer smo igrale Zoja R., Paulina, Lana, Nina ter Zoja M. kot menjava. Tretjo tekmo smo ponovno igrale proti Brestanici, a tokrat smo jih premagale. Prvi set smo zmagale s 25:23, bilo je zelo napeto. Igrale so Alina, Elena, Eva K. in Nisa. Drugi set smo spet zmagale s 25:11 in sicer smo igrale Zoja R., Paulina, Lana, Nina ter Zoja M. in Eva M. kot menjavi. Vseh zmag smo bile zelo vesele! S to tekmo smo tudi zaključile vsa tekmovanja v letošnji sezoni in pristale na solidnem 26. mestu od 65 ekip.

 

Vsi rezultati … turnirjev za končna mesta.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_9krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje