Mali I končno 8. mesto

by Boštjan Glodež

V soboto, 13. 5. 2023, se je z zadnjimi turnirji zaključilo Državno prvenstvo v mali odbojki za deklice za sezono 2022/2023, v katerem je nastopalo 74 ekip.

Turnir za končno 5. mesto je ekipa Formis I odigrala v Mariboru, kjer so priložnost za igranje dobile vse igralke, saj so si to zaslužile z rednim obiskom na treningih in s pridnim delom skozi celotno sezono.

O turnirju je Gaja Babič povedala: “V soboto, 13. 5. 2023, smo se odpravile na  zadnji turnir male odbojke v tej sezoni, ki je potekal v centru Draš pod Pohorjem. Prvo tekmo smo ob 14:00 igrale proti Novi KBM Branik. Tekmo smo odlično začele, vendar žal izgubile z rezultatom 2:1 v nizih. Nato je sledila še tekma proti ŽOK Triglav. Tudi proti njim smo prvi niz zanesljivo dobile. V drugem smo dobile priložnost lanske minice, ki smo se, čeprav preveč neuigrane, dobro izkazale, a se ni izšlo po naših željah.  Kljub  glasnemu navijanju in trudu nato ni uspelo nepopolni prvi postavi ter smo prav tako izgubile z rezultatom 2:1 v nizih. Bile smo zelo žalostne, a nas tolaži dejstvo, da osvojiti 8. mesto v Državnem prvenstvu v mali odbojki, ni kar tako. Čeprav smo danes izgubile vem, da smo se potrudile, prikazale dobro odbojko in bi z malo več sreče  lahko tudi slavile. Hvala navijačem za glasno navijanje in vso spodbudo, ki smo je bile deležne tudi, ko smo izgubljale točke zaradi lastnih napak.”

Razpored in rezultati vseh zaključnih turnirjev v mali odbojki za deklice

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje