Starejšim deklicam končno 5. in 41. mesto

by Boštjan Glodež

V soboto, 20. 5. 2023, se je z zadnjimi turnirji zaključilo Državno prvenstvo za starejše deklice za sezono 2022/2023, v katerem je nastopalo 92 ekip.

Ekipa Formis I je svoj zadnji turnir za končno 5. mesto odigrala v Hočah, ekipa Formis II pa svoj zadnji turnir v Novi Gorici za končno 40. mesto.

O turnirju v Hočah je Ana Šalamon povedala: “Po dolgem letu treningov in tekem smo se danes, 20. 5. 2023, ekipa OK Formis pod vodstvom trenerja Darka Planinšiča, udeležili še zadnjega turnirja, za 5. mesto. Turnirja smo se udeležile ekipe OK Formis I, OK Lubnik I in Korvolley Mislinja. Prvo tekmo proti nasprotnicam iz Mislinje smo z dobro igro in timskim duhom zmagali z rezultatom 2:0. Tako smo nadaljevali s tekmo proti Lubniku I in jih z velikim preobratom premagali z 2:1. Po napeti tekmi smo se pogostili s težko prisluženimi sladoledi in narezkom. Po koncu tekem, smo podelili tudi nagrado za naj igralko turnirja, ki jo je osvojila kapetanka ekipe OK Lubnik. Po dolgi sezoni, polni vzponov in padcev, smo dosegli zasluženo 5. mesto, na katero smo ponosne vse punce in tudi trener. Za večino naše ekipe se je zaključila tudi zgodba starejših deklic, ki se nam bo zaradi trdega dela in timskega duha za vedno vtisnila v spomin.. Pretekla sezona nam je dala veliko motivacije in izkušenj, da popravimo narejene napake in v prihodnjih letih pokažemo, da smo neustrašne in da zmoremo še mnogo več. ENKRAT FORMIS, ZAVEDNO FORMIS!!!”

Razpored in rezultati vseh zaključnih turnirjev za starejše deklice

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje