Mala do srebra

by Boštjan Glodež

V soboto se je zaključilo skrajšano Državno prvenstvo v mali odbojki za sezono 2020/2021, kjer so naše mlade Formiske osvojile 2. mesto med 49 ekipami.

O finalnem turnirju je kapetanka Maša Zupan napisala: “V soboto, 12. 6. 2021 smo se polne pričakovanj odpravile na finalni turnir v Braslovče, kjer smo odigrale dve tekmi. Prvo tekmo smo odigrale proti vrstnicam iz ATK Grosuplje in jih premagale z 2:0 v setih. Sledila je tekma z Braslovčami, velika želja po zmagi nas je vodila do zmage in rezultata 2:1 v setih. V upanju, da osvojimo naslov državnih prvakinj v mali odbojki, smo se odpravili še v Šempeter. Na tekmo so nas prišle vzpodbujat tudi naše kadetinje, ki so odigrale tekmi v Grosuplju. A nam kljub borbenosti, glasnemu vzpodbujanju in veliki želji po osvojenem naslovu ni uspelo. Tekmo z vrstnicami iz Neptun Kanala smo izgubile z 2:0 v setih. Bile smo zelo razočarane. Upam, da nas je ta poraz vzpodbudil, da postanemo trdnejše, da ne bomo živčne in bomo bolj odločne. Osvojeno 2. mesto smo skupaj s starši in našim trenerjem proslavili v Black Smitu v Hočah s kosilom in druženjem. Zahvala za vse dosežke gre našemu trenerju Boštjanu in pa seveda našim navijačem – staršem.”

Vsi rezultati na mala odbojka – deklice – 4. krog – finale

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje