Minice v finale

by admin

V soboto je v Hočah potekal polfinalni turnir državnega prvenstva v mini odbojki. Za prvi dve mesti, ki sta vodili v finale oz. med 4 najboljše ekipe v Sloveniji, so se zraven domače ekipe borile še ekipe iz Šempetra, Ljubljane in Slovenj Gradca.

Naše mlade Formiske so se v prvi tekmi po zanesljivi igri veselile zmage s 3:0 v nizih proti vrstnicam iz Slovenj Gradca.
V drugi tekmi proti ekipi Vital Ljubljana I smo v prvem nizu videli gladko zmago Formisk saj so nasprotnice zaigrale z drugo postavo. V drugem nizu smo spremljali napet obračun med prvo postavo Vitalovk in drugo postavo Formisk, ki so ga na koncu dobile naše mlade odbojkarice s 25:17. Kljub izgubljenemu tretjemu nizu so se veselile zmage z 2:1 v nizih ter že tudi uvrstitve na finalni turnir skupaj z ekipo iz Šempetra, ki je tudi obe prvi dve tekmi zmagala.
Tako je zadnja tekma med ekipama Formis mini in odbojkarskaoprema.si odločala le o končnem vrstnem redu na polfinalnem turnirju. Z nekaj sreče so na koncu slavile Formiske z 2:1 v nizih.

Finalni turnir bo v soboto, 30. 5. 2015.
Polfinalna para sta Formis mini : Braslovče in Nova KBM Branik : odbojkarskaoprema.si.

Vsi rezultati na … POVEZAVI.

 

 

 

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2014-15/DP_polfinale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje