Minice začele s tekmovanjem LŽM

by admin

S turnirjem v Šempetru se je začelo tekmovanje Liga žoga miga v mini odbojki (letnik 2005 in mlajši). Letos nastopa 15 ekip (13 ekip deklic in 2 ekipi dečkov), ki so razdeljene v 3 skupine.

Ekipe, ki nastopajo so: Aliansa, ŽOK Braslovče, Prevalje, Formis, Slovenj Gradec, Zreče, Mozirje, Šoštanj, Mislinja, Mežica, Nova KBM Branik, Krim, Hitri polž, OK Braslovče in OK Šempeter.

Naše najmlajše odbojkarice nastopajo v skupini »B« skupaj z ekipami: Nova KBM Branik, Šoštanj, Zreče in Krim.
V prvi tekmi turnirja v Šempetru, za večino deklic je to bila sploh prva »prava« tekma, so se naše najmlajše Formiske pomerile z vrstnicami iz Šoštanja in videli smo prvo zmago z 2:0 v nizih. Druga tekma bi morala biti proti ekipi Krima, ki pa je ni bilo. Na koncu je še sledila tekma proti ekipi iz Zreč ter nova zmaga z 2:0 v nizih.
Vsaka izmed deklic je vsaj za trenutek stopila na parket ter je tako lahko začutila utrip »prave« tekme.

Naslednji turnir bo že v soboto, 17.10.2015, ko se bodo minice napotile v Šoštanj ter odigrale tekme z ekipami: Nova KBM Branik, Šoštanj in Krim.


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik: {gallery Novice_ostali/Mini/1-sezona_2015-16/LZM_1krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje