Minice zmagovalke tekmovanja LŽM

by admin

V Šoštanju se je z finalnim turnirjem zaključilo letošnje tekmovanje Liga žoga miga v mini odbojki. Po napetih bojih so se končne zmage veselile naše najmlajše Formiske.

Turnir se je začel s prihodom slovenske zastave in slovenske himne ter zaprisego igralcev, trenerjev in sodnikov. Nato pa so bile na vrsti igralke, da pokažejo kaj vse že znajo.

Naše minice so se v prvi tekmi pomerile z vrstnicami iz Mozirja, ki so jim na prejšnjem turnirju v prvem nizu povzročale kar nekaj težav. Tokrat dvoma o zmagovalcu ni bilo saj so naše najmlajše prikazale zanesljivo igro za končnih 2:0 v nizih.
Druga tekma je prinesla že boj za končno zmago, saj je Aliansa v prvi tekmi premagala Braslovče. V obeh nizih smo videli veliko lepih akcij na obeh straneh mreže, več zbranosti ob koncu obeh nizov pa so pokazale Formiske ter tako zmagale z 2:0 v nizih.
Zadnja tekma z igralkami iz Braslovč je bila zelo napeta saj so prvi niz na koncu s 25:23 dobile mlade Braslovčanke. Po začetnem zaostanku v drugem nizu so se Formiske le zbrale ter ga zmagale s 25:19. Tretji niz so nato dobile s 15:10 ter tako ostale neporažene tudi na zadnji tekmi tekmovanja LŽM.

Čestitke puncam ter seveda njihovim največjim navijačem – staršem za glasno vzpodbudo s tribun.

Končni vrstni red: 1. Formis, 2. Aliansa, 3. Braslovče, 4. Mozirje, 5. OK Mislinja, 6. Prevalje, 7. Slovenj Gradec, 8. OK Vuzenica, 9. ŽOK Mislinja, 10. Šoštanj, 11. Hitri polž, 12. Zreče


Vse rezultate lahko najdete na … POVEZAVI.

 

   Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mini/1-Sezona_2014-15/LZM_finale}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje