Mala 1 v polfinale

by admin

Tokrat so se deklice male odbojke veselile v Kranju in Ljutomeru.

Mala I je po uvodnem porazu dosegla dve zmagi in se uvrstila v polfinale državnega prvenstva.

Vse rezultate 2. kroga finalnega dela repasaža najdete … TUKAJ.

 

Mala II je tudi na 3. turnirju za mesta napredovala in je še vedno v igri za končno 17. mesto med 66 ekipami, ki so letos nastopale v državnem prvenstvu v mali odbojki za deklice.

O turnirju v Ljutomeru je Eva K. napisala: V soboto, 14. aprila 2018, smo imele turnir v Ljutomeru, kjer smo odigrale tri tekme. V prvi tekmi smo se srečale z domačinkami iz Ljutomera. Ko smo začele prvi set nam je igra potekala gladko, a proti koncu se je začelo vse skupaj zapletati. Zaradi naše borbenosti in bučnega navijanja naših zvestih navijačev, pa smo uspešno končale prvi set s 27:25. V drugem setu pa je igra tekla kot po maslu in smo tudi drugi set gladko zmagale s 25:19. Nato smo srečne in polne energije odšle v borbo z ekipo Kajuh Šoštanj, ki pa je bila precej težja naloga za nas kot prejšnja ekipa. Ko se je začel set smo začele precej slabo, saj so nas vodili za sedem točk. Tako smo jih skušali dohiteti, a nam vseeno ni uspelo in smo izgubile s 20:25. V drugem setu pa nismo imeli nobenih težav, saj smo pokazale svojo borbenost in voljo ter jih premagali s 25:9. Nato pa je prišel odločilen set, ki pa smo ga na žalost izgubile in prepustile zmago nasprotnicam s 18:25. Po izgubljeni tekmi smo se malo razočarane podale v boj proti Mozirju. V prvem setu smo začele z manjšimi težavami, a smo na koncu le zmagale s 25:19. V drugem setu pa je vse potekalo zelo, zelo gladko in smo jih z lahkoto premagali s 25:7. Ob koncu turnirja pa smo se vse veselile 2. mesta ob zelo dobrem pecivu.

Vse rezultate turnirjev za mesta najdete … TUKAJ.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Kranj:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_9krog}

Galerija slik Ljutomer:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_3m}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje