Mladinke I in II do prvega mesta v svojih ligah

by Boštjan Glodež

V nedeljo se je s turnirji v vseh ligah za mladinke zaključil redni del, sledijo izločilni boji ter turnirji za končna mesta.

Ekipa Formis I je z dvema zmagama na domačem igrišču potrdila prvo mesto na vzhodu in bo v nedeljo, 19. 3. 2023, na polfinalnem turnirju lovila uvrstitev v finale (po sistemu mini dvojne eliminacije (prvi tekem: 1V:4Z / 2V:3Z oz. 1Z:4V / 2Z:3V)) oz. med 4 najboljše ekipe v Državnem prvenstvu za mladinke za sezono 2022/2023.

Razpored in vsi rezultati na mladinke – 1. liga – vzhod

Mladinke II, so kljub enemu porazu na zadnjem turnirju na Ptuju, osvojile prvo mesto v 2. ligi – vzhod A in bodo predvidoma igrale na turnirju za končno 17. mesto med 45 ekipami iz vse Slovenije.

Razpored in vsi rezultati na mladinke – 2. liga – vzhod A

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje