Mladinke so se uvrstile v 1/4 finale

by admin

Mladinski ekipi Formis je v letošnjem državnem prvenstvu uspel preboj na 1/4 finalni turnir. V skupini, kjer nastopa tudi ekipa Nove KBM ni prostora za spodrsljaje in 4MIS-ke si ga tudi tokrat niso privoščile. Dekleta so se v soboto 05.10. v domači dvorani pomerile z ekipama Turbine in Nove KBM.

Že pred turnirjem smo vedeli, da bo za preboj v naslednji krog potrebno premagati ekipo Turbine, saj je bilo prvo mesto zaradi kvalitete igralk, praktično že pred pričetkom oddano mladinkam Nove KBM.

Prva tekma turnirja med našo mlado ekipo in ekipo Turbine je tako neposredno odločala o napredovanju. Prvi niz so naše punce pričele odlično in ga dobile z veliko razliko. V drugem pa so se zatresle roke in punce so žal popustile ter nasprotnicam dopustile, da so izid izenačile na 1:1. O napredovanju je tako odločal tretji, skrajšan niz. Do rezultata 8:8 je bil izid izenačen, nato pa so 4MISke po seriji dobrih servisov niz relativno mirno pripeljale do konca in se že veselile uvrstitve v 1/4 finale državnega prvenstva.

Drugi dve tekmi sta bili le še formalnost, kjer je Nova KBM pokazala svojo prevlado.

1/4 finalni turnir bo na sporedu 27.10.


Rezultati območnega finalnega turnirja:

Formis : Turbina 2:1 (15:25, 25:22, 15:09)   1. Nova KBM branik
Turbina : Nova KBM branik 0:2 (19:25, 10:25)   2. Formis
Nova KBM Branik : Formis 2:0 (25:08, 25:09)   3. Turbina

Vse rezultate območnih final si lahko pogledate ….. TUKAJ.

 

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje