Mladinke uspešno skozi predkrog

by admin

 

Mladinska ekipa Formis je letošnjo sezono pričela bolje kot lansko, ko so se morale od tekmovanja posloviti že v predkrogu. V torek, 24.09. so se 4miske na turnirju v Luknji, ki ga je gostila Nova KBM, pomerile z ekipo iz Puconcev in domačinkami.

V prvi tekmi so se pomerile nesporne favoritke za naslov državnih prvakinj, ekipa Nove KBM in ekipa iz Puconcev. Domačinke so pričakovano gladko zmagale z rezultatom 2:0.

V drugi tekmi večera, turnir se je pričel komaj ob 18.00 uri, se je še naša ekipa pomerila s Prekmurkami. Z izjemno borbenostjo in zavzetostjo so 4miske pod vodstvom dvojca Peter Možič, Iva Ule prav tako gladko z rezultatom 2:0 premagale Puconce in se na ta način že uvrstile v naslednji krog.

Sledila je še “revijalna” tekma med domačinkami turnirja in našimi dekleti. Mladinke Nove KBM, za katere nastopajo kar tri nosilke standardne igralke prve ekipe, ki je v pretekli sezoni osvojila trojček (ligo CEV, pokalni in državni naslov), so upravičile sloves. Še posebej je izstopala reprezentantka Iza Mlakar, katere servisi so za naša dekleta predstavljali nerešljivo uganko. Ekipa Nova KBM Branik je gladko slavila z rezultatom 2:0, naša dekleta pa so pokazale, da bi se ob odsotnosti Ize Mlakar in Urške Igličar lahko enakovredno kosale z nasprotnicami.

Naslednji turnir, območno finale bo na sporedu 05.10.2013.

Vse rezultate predkrogov si lahko pogledate ….. TUKAJ.

 {gallery Novice_ostali/Mladinke_1_turnir/Sezona_2013_14/1_predkrog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje