Sterejše deklice so uspešno pričele s kvalifikacijami

by admin

Starejše deklice so v nedeljo 07.10. pričele s tekmovanji v državnem prvenstvu. Ekipa Formis I se je odpravila v Mursko Soboto, Formis II pa v Šempeter.  Ekipi tekmujeta vsaka v svoji kvalifikacijski skupini.

Deklice Formis II, ki nastopajo v skupini J, so prvo tekmo igrale proti deklicam Kostmann iz Slovenj Gradca in izgubile z rezultatom 2:0. Drugo tekmo so odigrale proti ekipi Spodnje Savinjske in slavile z rezultatom 2:1.

Dekleta Formis I, ki nastopajo v skupini K, so se v prvi tekmi pomerile z ekipo Ljutomera, v drugi pa z ekipo Puconcev. Obe tekmi so dobile gladko z 2:0.  

Naslednje tekme bosta obe ekipi odigrali komaj 11.11., Formis II potuje v Slovenj Gradec, Formis I pa bo domačin v Slivnici.

Foto: Breda Štern in Samo Kužner


{gallery Novice_ostali/STD_1}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje