Nov trener članske ekipe Miloš Milić

by Boštjan Glodež

V klub prihaja nov trener članske ekipe. Strokovnjak iz Srbije Miloš Milić.

Zadnja trenerska postaja je bila v  OK ”Ljig” iz Srbije. Vrsto let tudi uspešno sodeluje z zelo priznanim trenerskim strokovnjakom Vanjo Grbićem.

Ob prihodu nam je povedal: “Igralsko pot sem začel in končal v Novi Pazovi, kjer sem začel tudi  prve trenerske korake. Pri 28. letih sem imel na izbiro,da nadaljujem z igranjem na polprofesionalni ravni ali pa se preizkusim kot pomočnik trenerja v srbski super ligi. Izbira je bila jasna. Od takrat sem pet let preživel v OK “Jedinstvo” v Stari Pazovi kot pomočnik glavnega trenerja, nato me je pot glavnega trenerja  vodila v OK “Indjija” in nazadnje v OK “Ljig”, kjer sem v lanski sezoni z žensko  ekipo v prvi sezoni med srbsko elito dosegel zelo odlično četrto mesto. Od leta 2018 sem tudi pomemben  član ekipe – Vanja Grbić Campa. V zadnjih dveh letih kot eden glavnih trenerjev v kampu. Vanja in drugi člani ekipe so mi zelo pomagali, da sem potrdil svoj način razmišljanja in še bolj pridobil nova znanja in veščine. V čast mi je biti del te ekipe in upam, da bom še vrsto let sledil poti, na katero nas je postavil Vanja. Pri pogovorih z vodstvom kluba sem prišel do zaključka, da se takšne priložnosti, ki se mi ponuja ne gre zamuditi. Podobno razmišljanje in filozofija, uspešno delovanje kluba, mlado moštvo ter veliko pozitivnih stvari je tehtnico prevesilo v smer, da sem privolil v sodelovanje. Mislim, da je Odbojkarski klub Formis eden vodilnih klubov v Sloveniji, ko gre za mlade in odlična priložnost, da kot trener napreduješ in še naprej nabiraš prepotrebne izkušnje. Moja pričakovanja so velika in poskušal bom upravičiti vse zaupanje, ki mi je bilo izkazano. Ekipa je mlada in perspektivna, kar je bilo zelo uspešno dokazano v prejšnji sezoni. Potreboval bom seveda čas, da se spoznamo, a ob podpori vodstva kluba mislim, da to ne bo predstavljalo velike težave. Moj cilj je čim boljše in čim bolj uspešnejše voditi ekipo v novi sezoni. Ustvariti močno ekipo, ki je pripravljena dati vse od sebe v vsaki tekmi sezone. Da rastemo skupaj kot trener – igralka, pa tudi kot osebnosti. Če bomo vsi dali svoj maksimum, rezultati zagotovo ne bodo izostali. Nič ni podarjenega, vse si bo treba priigrati na igrišču.”

Miloš dobrodošel!

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje