Popoln vikend za malo odbojko

by admin

Obe ekipi male odbojke sta zabeležili po dve zmagi.

V Hočah so svoj tretji turnir državnega prvenstva v mali odbojki v skupini Štajerska A igrale deklice Mala 2.
Mlade Formiske so tokrat pokazale dobro igro in se veselile dveh zmag z 2:0 v nizih proti ekipama iz Slovenske Bistrice in Ruš. Priložnost za igro so dobile prav vse igralke in so jo tudi dobro izkoristile.
Zadnji turnir prvega dela bo ekipa Mala 2 igrala v soboto, 10. 2. 2018, v Lenartu, kjer bo lovila uvrstitev v finalni del Štajerske regije, kar za nagrado prinaša 2 dodatna turnirja oz. 4 dodatne tekme.

O turnirju v Hočah je Ema L. napisala: V soboto, 27. 1. 2018, je v Hočah potekal turnir male odbojke. Ob devetih smo se punce zbrale pred VŠD ter se nato odpravile v garderobo. Preoblekle smo se ter se začele ogrevat. Po ogrevanju smo se pripravile na prvo tekmo. Igrale smo proti vrstnicam iz Slovenske Bistrice. Prvi set smo začele malce zadržane, vendar se nato zbrale in zmagale set. Druga postava je prav tako prepričljivo dobila set. Vmes je bilo malo premora, potem pa se je začela tekma proti ekipi iz Ruš. Bilo je kar težko, vendar ob pomoči iz tribun smo tudi ta set zmagale. Nato pa so z enako mero borbenosti punce premagale še drugo postavo. Tako smo z dvema zmagama v rokah, nasmejanih obrazov odšle v garderobe ter se skupaj veselile in pogovarjale o teh uspešnem dnevu.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … Štajerska A.

 

Deklice Mala 1 so na Ptuju brez poraza zaključile s prvim delom državnega prvenstva.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … Štajerska B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik Hoče:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_3krog2}

Galerija slik Ptuj:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2017_18/liga_4krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje