Formis I v A ligi

by admin

Kadetinje so v Šoštanju zabeležile dve novi zmagi.

O turnirju v Šoštanju je Kaja K. napisala: Kadetinje Formula Formis I smo se v četrtem krogu kvalifikacij v skupini L odpravile v Šoštanj. Glede na rezultate v prejšnjih krogih je bilo pričakovati, da bomo nazaj v Hoče odpeljale štiri točke, vendar smo se kljub temu na obe tekmi pripravile skrajno resno in odgovorno.
Najprej smo se pomerile z domačinkami, ekipo Kajuh Šoštanj, ki na razpredelnici zaseda drugo mesto. Tekmo smo začele odlično in že takoj na začetku pokazale, da se danes o presenečenju ne bo govorilo. Rutinirano smo dobile oba niza in se v miru pripravile na tekmo, ki je sledila.
Tokrat nam je nasproti stala ekipa Celja. Potek tekme je bil zelo podoben prejšnji in tudi tukaj je lahko ob koncu nizov trenerski team uigraval različne rotacije.
Po tem krogu,  smo se krog pred koncem, že uvrstile v A ligo, ki se začne v drugi polovici januarja. Pred nami je sicer še zadnji krog pred domačimi gledalci, ki pa bo služil predvsem uigravanju ekipe in pripravam na A ligo, kjer pa bodo nasprotnice precej močnejše.

Razpored in vse rezultate lahko najdete na … skupina L.

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Kadetinje/1-Sezona_2017_18/kval_4}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje