Odbojkarski klub FORMIS je ženski odbojkarski klub z več kot 30-letno tradicijo. V dolgoletnem športnem udejstvovanju so selekcije Formisa doživljale številne športne uspehe, ki dopolnjujejo osnovno vizijo in poslanstvo kluba – v  športno življenje želimo vključiti čim več mladih deklet, jih naučiti živeti zdravo in športno ter jih s pomočjo odličnih trenerjev vzgojiti v vrhunske odbojkarice s pozitivnim razmišljanjem o življenju.

Vizija in poslanstvo vodstva sta, da skupaj s trenerji uresničimo sanje številnih mladih deklet in jih pripeljemo v vrh slovenske odbojke. Skupaj s sponzorji in donatorji kluba želimo sooblikovati odbojkarski spektakel, ki bo tako kot v zlatih časih slovenske odbojke polnil športne dvorane po celi Sloveniji.

 

Podatki o klubu:

Odbojkarski klub FORMIS
Šolska ulica 14
2311 Hoče

TRR pri Novi KBM: SI56 0417 3000 0983 192
Davčna številka: 97389811 (nismo davčni zavezanci)

 

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje