Po sobotni uradni otvoritvi nove večnamenske športne dvorane v Hočah, smo v ponedeljek v njej tudi uradno pričeli s treninigi. Prve so jo preskusile članice Formis II, nato pa še igralke prve ekipe Formis.

Poleg odličnih pogojev za trening pa smo v novi dvorani, prvič od ustanovitve kluba, dobili tudi svojo klubsko pisarno. Uradno sta nam jo je danes predal župan občine g. Jože Merkuš, spremljali pa sta ga predstavnici občinske uprave, ga. Metka Oberlajt in ga. Karmen Purg (na sliki je uradna predaja ključev).

Na ta način je dvorana tudi dejansko postala naš novi dom, kjer bomo igrali vse domače tekme in od koder bomo vodili klub.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje