Je Formis II v krizi?

by admin

Ekipa Formis II je v 8. krogu v 3. DOL vzhod doživela že peti zaporedni poraz. Tokratni krvnik naših deklet je bila ekipa KLS Ljubno, ki je v Miklavžu zmagala z rezultatom 3:0. Vsi trije seti so potekali na enak način. Ljubenčanke, ki so bile za nianso boljše v vseh elementih igre, so si na začetku vsakega niza priigrale rahlo prednost, ki jo do konca nizov niso izpustile iz rok.

Naša dekleta so v vsakem nizu še zmogla toliko, da so se v zaključkih približale, za kaj več pa je zmanjkalo sreče in znanja.

Upamo in verjamemo, da se bodo mlade 4MIS-ke do naslednje tekme, ko odhajajo v goste k ekipi Mozirja zbrale in na tekmi pokazale vse kar znajo ter vknjižile nove točke.

Formis : KLS Ljubno     (0:3)     (23:25, 22:25, 20:25)


Foto: Vasja Grmek

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/9kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje