Velikonočno prijateljsko vzdušje – tekma z Novo KBM

by admin

Sezona se je za Formiske končala že pred to tekmo, ekipo Nove KBM pa čaka še finalni obračun z Calcitom. In prav v takšnem duhu je potekala revijalna prijateljska tekma med obema ekipama, ki smo jo v Formisu organizirali za posladek ob koncu sezone. Na tak način smo v Hočah samo v 14. dneh videli dve najboljši slovenski ekipi, dve najboljši srednje evropski ekipi in slovensko žensko odbojkarsko reprezentanco v dveh delih.

Bankirke so tekmo pričele odločno, kakor se od njih pred dvobojem s Kamničankami tudi pričakuje, za Formiske pa je bila tekma že nekakšna uvertura v prihodnjo sezono. V ekipi smo namreč, poleg vseh stalnih igralk minule sezone, videli tudi dve novinki, Katarino Šüšlek in Tamaro Borko, ki sta tokrat zaigrali še kot gostji, sta pa vsekakor na vrhu seznama želja za prihodnjo sezono. Več o morebitnih novih igralkah in seveda tudi o ohranitvi stare jate pa bo seveda znano konec septembra, po koncu prestopnega roka. Omeniti pa velja še strokovno pomoč na klopi. Priznani strokovnjak Nejc Zemljak je toktrat tudi na tekmi, v živo pomagal glavnemu trenerju Peter Možiču.

Prijateljsko vzdušje

Razpravljati o igri in rezultatu tokrat nima posebnega smisla. Igralke Nove KBM so, in to so na igrišču tudi pokazale, neprimerno boljši nasprotnik, 4MIS-ke pa bi lahko ob okrepitvi ali dveh, prihodnjo sezono stopile še kakšno stopnico višje.

FORMIS – Nova KBM     (0:3)     (14:25, 10:25, 20:25)

Prijateljska tekma med obema sosednjima kluboma je bila organizirana predvsem zaradi prijateljskih vezi, ki oba kluba vežejo tako po športni plati, kakor tudi drugače. V takšnem vzdušju je potekala tekma in druženje igralk, vodstev klubov ter navijačev po tekmi. Svoj pridih pa so dodali Velikonočni prazniki in Ajdini pirhi.

Na koncu pa, kot vedno ne moremo mimo naše zveste publike. Na tokratni tekmi se nas je zbrale preko 400, s čimer smo ponovno potrdili, kateri je najpopularnejši šport v naši občini.

Hvala vam za vse v tej sezoni in vabljeni na naše tekme upamo, da v še večjem številu, tudi v prihodnji.

 {gallery Novice_1.DOL/1.DOL_NovaKBM}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje