Zopet dobra igra, zopet brez točk

by admin

Igralke prve ekipe Formis so se v 5. krogu v 1. DOL tokrat odpravile v Koper, kjer jih je pričakala domača ekipa Luka Koper. Domačinke so bile favoritinje, naša dekleta pa so po nizu porazov prihajala po presenečenje.

Tekma je bila v soboto v ŠD Bonifika. 4MIS-ke, ki po statističnih podatkih vodijo v večini kategorij v 1. DOL, so prikazale na las to, kar že v nekaj preteklih tekmah. Tekmo so sicer izgubile gladko s 3:0, zopet pa so pustile vtis, da so sposobne več. Vsi trije nizi so bili tesni, v vseh bi se lahko z malo nečesa obrnilo drugače.
Še najbližje presenečenju so bile naše odbojkarice v prvem nizu, priključek domačinkam pa so držale tudi vse do končnice tretjega niza.

Vsaj za nekaj dni pa je potrebno pozabiti poraze v 1. DOL. V pokalnem tekmovanju nam gre namreč mnogo bolje. V sredo se naša dekleta odpravljajo v Braslovče na prvo tekmo 1/8 finala.

Luka Koper : Formis     3 : 0     (25:22, 25:18, 25:21)

Več o tekmi si lahko preberete ….. TUKAJ.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje