Formis II nadaljuje z zbiranjem točk

by admin

Serija dobrih iger deklet druge članske ekipe, ki nastopajo v 3. DOL se nadaljuje. Tokrat so po napeti in izenačeni igri na gostovanju v Ljutomeru za las izgubile z rezultatom 3:2, a vseeno osvojile novo dragoceno točko.

Potem, ko so se po snežnem viharju uspele prebiti do Ljutomerja, se jim je to poznalo na igri. Prva dva seta igra ni in ni stekla, in kaj hitro je bil rezultat 2:0 za domačinke. Nato pa preobrat. Tretji in četrti niz so 4MIS-ke strnile vrste in prikazale igro, ki jih krasi že zadnjih nekaj krogov prvenstva. Rezultat so uspele izenačiti na 2:2 in tako je o zmagovalcu odločal peti niz. Po izenačeni igri so ga žal dobile domačinke, a tudi osvojena točka je za naše mlade odbojkarice velik uspeh.

ŽOK ZM Ljutomer : Formis II 3:2       (25:22, 25:12, 22:25, 20:25, 15:13)

Naslednjo tekmo bodo dekleta zopet odigrala doma v Hočah in sicer v petek, proti ekipi iz Lenarta.

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje