Dve priložnosti

by admin

Mala 1 je igrala v Ljutomeru, Mala 2 pa v Mariboru.

V Ljutomeru so si Formiske priigrale dve priložnosti za uvrstitev v polfinale Državnega prvenstva v mali odbojki, v kolikor jim ne bi uspelo na naslednjem turnirju, od koder vodita prvi dve mesti v polfinale oz. med 8 najboljših ekip od skupno 65 ekip, bodo še imele eno priložnost na finalnem turnirju repasaža, od koder bosta tudi vodili prvi dve  mesti v drugi polfinale.

O turnirju v Ljutomeru je Maša H. napisala: V soboto, 16. marca 2019 smo imele ekipa Formis mala 1 v Ljutomeru turnir. Najprej smo se pomerile z ekipo Nova KBM Branik. Prvi set smo odigrale zelo dobro in ves čas je bil rezultat izenačen, a na koncu smo morale premoč priznati nasprotnicam. Po besedah naše trenerke se nam je v drugem setu “porušil sistem”. Nismo pokazale veliko energije ter zbranosti in to tekmo smo zaključile z 0:2 v nizih. Sledila je tekma proti gostiteljicam, vrstnicam iz Ljutomera. Tokrat smo z manj energije in odločnosti začele prvi set ter ga izgubile. Prav tako se v drugega nismo podale zelo razpoloženo a smo na koncu vseeno zmagale. Vmesni rezultat v setih je bil 1:1, zato je sledil še tretji odločilni. Tega smo zmagale z dobro igro in se tako veselile zmage z 2:1 v nizih. Obračun na sosednjem igrišču je določil, da so naše naslednje nasprotnice bile vrstnice iz Lendave. Zdi se mi, da v zmago nismo bile prepričane, a smo same sebe presenetile ter oba seta zmagale. Na tem turnirju smo se zelo veliko naučile, in se z novimi izkušnjami podajamo na naslednji turnir, ki bo 23. marca.

O turnirjih v Mariboru je Klara K. D. napisala: Danes v soboto, 16. 3. 2019, smo najprej igrale proti OK Ptuj. V prvi postavi so igrale Alina, Elena, Nisa in Eva, zmagale so jih z rezultatom 25:13. Drugi set smo igrale Klara, Nina, Lana in Laura. Tudi me smo jih premagale s 25:16. Sledila je druga tekma proti Novi KBM II. Prvi set so naše izgubile z rezultatom 23:25. Drugi set smo igrale me in smo zmagale s 25:14, žal smo potem tretji set izgubile. Nato smo igrali odločilno tekmo z OK Lenart. Prva postava jih je z lahkoto zmagala 25:20. In druga postava tudi. Zmagale smo jih 25:23. Tako se je končal naš turnir z veselimi obrazi in veseljem, da smo zmagale.

Vsi turnirji in rezultati … finalni del.

Vsi turnirji in rezultati … za mesta.


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/Mala/1-Sezona_2018_19/liga_6krog}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje