Starejše deklice 1 med 8

by Boštjan Glodež

V Braslovčah in Stročji vasi sta ekipi starejših deklic zaključili s tekmami v 1. in 2. ligi za starejše deklice.

Ob koncu 1. lige je Maša Divjak povedala: “Današnji turnir v Braslovčah se je zaključil z eno zmago ter enim porazom. Z rezultatom 2:0 smo premagali Sip Šempeter. Z dobro igro smo odigrale tudi tekmo proti Braslovčam, ki smo jo na žalost zgubile z rezultatom 1:2. Cela ekipa se je zelo trudila in tako smo skupaj prišli do dobrih rezultatov. Na koncu smo v kategoriji starejše deklice, prva liga vzhod, osvojile drugo mesto in se bomo v četrtfinalu pomerile s tretjo uvrščeno ekipo iz zahoda. Naslednjih tekem se že zelo veselimo. Seveda ne smemo pa pozabiti na našega trenerja Darka Planinšiča, ki nas je skozi vse turnirje spodbujal ter nam dajal pozitivno motivacijo.”

Razpored in vsi rezultati na starejše deklice – 1. liga vzhod

V soboto, 7. 5. 2022, bo ekipa Formis I odigrala 1/4 finalno tekmo z ekipo Mladi Jesenice I, zmagovalec se bo boril za medalje v soboto, 21. 5. 2022, v Državnem prvenstvu za starejše deklice za sezono 2021/2022.

Ekipa Formis II pa je zaključila tekmovanje v 2. ligi za starejše deklice.

Razpored in vsi rezultati na starejše deklice – 2. liga vzhod B

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje