Vikend paket za kadetinje

by Boštjan Glodež

V soboto je potekal 1. krog Državnega prvenstva za kadetinje, kjer so nastopale vse 3 naše ekipe Formisk.

Ekipa Formis 1 je v Benediktu prišla do 2 zanesljivih zmag in nedeljskega nastopa v 2. krogu.

Vsi rezultati na kadetinje 1. krog – skupina A

V Ljutomeru je igrala ekipa Formis 2, ki je po napetem boju v tretji tekmi turnirja žal izgubila tretji odločilni niz s 13:15 in tako ostala brez nedeljskega nastopa v 2. krogu.

O turnirju je Eva Victoria Valher napisala: V soboto smo imele Kadetinje II turnir v Ljutomeru. Začele smo z igro proti domačinkam, tekma je bila napeta, a smo jih z trdo voljo in dobrim ekipnim duhom premagale z 2:0. Naslednje nasprotnice so bile igralke iz Slovenske Bistrice proti katerim smo se odločno borile, a žal z neuspehom, zgubile smo 0:2. To je vodilo v tretjo tekmo proti SIP Šempeter II, ki je bila odločilna za nas. Kljub dobremu
razpoloženju v ekipi in odlični igri, ki smo jo pokazale smo na koncu izgubile z 1:2. Ob koncu dneva smo bile zaradi izpada razočarane, a vseeno ponosne na igro, ki smo jo pokazale in vesele, da smo se lahko turnirja po tolikšnem času vsaj udeležile.”

Vsi rezultati na kadetinje 1. krog – skupina H

Najmlajše Formiske so igrale v Mozirju in so v prvi tekmi premagale Zreče, vendar so nato žal v tretji odločilni tekmi morale priznati poraz prav ekipi iz Zreč.

Vsi rezultati na kadetinje 1. krog – skupina B


V nedeljo, 30. 5. 2021, je v Hočah potekal turnir 2. kroga. Ekipa kadetinj Formis 1 je zabeležila še dve zanesljivi zmagi in se uvrstila v 3. krog Državnega prvenstva za kadetinje, ki bo v soboto, 5. 6. 2021.

Vsi rezultati na kadetinje 2. krog – skupina 2A

Na turnirju 3. kroga bodo zraven Formisk igrale še ekipe: Slovenj Gradec, SIP Šempeter in Nova KBM Branik II. Prvi dve mesti vodita na nedeljski polfinalni turnir, od koder bosta prvi dve mesti vodili na finalni turnir za kadetinje, ki bo v soboto, 12. 6. 2021.

Weiler Volley Zreče

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje