Mala na finalni turnir

by Boštjan Glodež

V soboto, 5. 6. 2021, je v Hočah potekal eden izmed 4 turnirjev 3. kroga Državnega prvenstva v mali odbojki, od koder sta prvi dve mesti vodili na zaključni turnir najboljših 8 ekip za sezono 2020/2021.

O turnirju je Pia Ajdič napisala: “V soboto, 5. 6. smo v Hočah odigrale 3 tekme. 1. tekmo, ki smo jo odigrale proti OK Mozirju smo gladko dobile z rezultatom 2:0. Zmagale smo tudi 2. tekmo, ki smo jo odigrale proti OK Korvolley Mislinja, prav tako z rezultatom 2:0. Zadnjo tekmo, pa smo odigrale proti OK Novi KBM Branik in smo tudi zmagale z rezultatom 2:0. Zelo smo ponosne na naše dosežke in trud. Se že veselimo naslednjega turnirja.”

Vsi rezultati na mala odbojka – 3. krog – skupina 3B

Finalni turnir bo v soboto, 12. 6. 2021, na katerem bodo naše mlade Formiske igrala 1/4 finalno tekmo proti vrstnicam iz Grosuplja. Ostali 1/4 finalni pari pa so: SIP Šempeter : Lubnik I, Neptun Kanal : Nova KBM Branik I in Vital Ljubljana I : Braslovče. Sledita polfinalni tekmi in tekme za mesta od 5. do 8. ter za 3. in 1. mesto.

V Slovenj Gradcu pa je turnir za mesta odigrala ekipa Formis II.

Vsi rezultati na mala odbojka za mesta – 2. krog – skupina C

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje