Začela se je “A” liga

by admin

S turnirjem v Hočah je druga ekipa starejših deklic začela z “A” ligo.

VŠD Hoče, 12. januar 2019 – Starejše deklice Formula Formis II so se po uvrstitvi med 24 najboljših ekip v t. i. A liga vzhod B, na prvem turnirju pomerile z Murania Lendavo, ki je Formiske premagala z 2:1 in nato ŽOK Sobota A, ki je zmagala z 2:0 v nizih.

Izjava napadalke:
Nika Lajmsner: “Obe tekmi sta se mi zdeli odlični, saj smo se odrezale po najboljših močeh. V vseh nizih smo bile konkurenčne in blizu zmagi, žal se nam na koncu ni izšlo. Upam pa, da bo tako še naprej in da seveda kdaj izkusimo tudi zmago. Moramo pa se tudi zavedati, da je to A liga, kjer igra 24 najboljših ekip in da moramo na treningih še naprej trdo delati, če želimo še napredovati.”

Izjava trenerke:
Angelina Ajnihar: “Pred turnirjem smo se zavedali, da moramo pokazati svojo najboljšo igro, če želimo biti konkurenčni komerkoli v A ligi. Do osme točke nam je uspevalo držati priključek, nato se je na odličen servis gostujoče igralke ustavilo. V drugem setu smo gledali odlično odbojko, ki nam je prinesla dobljen niz.. V tretjem nizu je na žalost sledil padec in poraz z 2:1. V drugi tekmi smo bili priča podobnemu scenariju, za razliko, da odlične igre in visoke prednosti nismo uspele zadržati. Žal se tokrat točkovno ni izšlo najboljše, vendar moram vseeno pohvaliti izjemno vzdušje v ekipi in borbo za vsako žogo. Kar je samo potrditev, da napredujemo iz turnirja v turnir in delamo v pravi smeri.”


Vse turnirje in rezultate lahko najdete na … “A” liga – starejše deklice – vzhod B.

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Galerija slik:{gallery Novice_ostali/STD_1/1-Sezona_2018_19/liga_1krog2}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje