Vse v znamenju oranžne

by Boštjan Glodež

V soboto, 3. 12. 2022, so potekali prvi turnirji v “A” ligi v Državnem prvenstvu v mali odbojki za deklice, v katerem v sezoni 2022/2023 tekmuje 74 ekip, ki so se po kvalifikacijskih turnirjih razdelile v “A” in “B” ligo. V “A” ligi tekmuje 24 ekip, ki so razdeljene v 4 skupine s po 6 ekipami, iz vsake skupine se prvi dve uvrstita v polfinale oz . med 8 najboljših ekip v Sloveniji.

V prvi tekmi turnirja “A” lige – vzhod A v Hočah sta obe ekipi Formisk zabeležili prvi zmagi, v drugi tekmi pa smo lahko spremljali “oranžni derbi”.

O turnirju je kapetanka Ana Koželj iz ekipe Formis I povedala:“V soboto je bila naša prva tekma, ki smo jo zasluženo zmagale z 2:0 v nizih proti Ljutomeru, v drugi tekmi pa smo z 2:0 v nizih premagale Formis II. Vsaka se je morala potrudit po svojih najboljših močeh in pokazati borbenost. Na koncu smo se veselile zmag in se posladkale s pecivom. Hvala staršem za navijanje in podporo.”

Razpored in vsi rezultati na mala odbojka – A liga – vzhod A

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje