Vuzenica premočna za Formis II

by admin

V 17. krogu v 3. DOL se je ekipa Formis II odpravila na gostovanje v Vuzenico k četrto uvrščeni ekipi prvenstva. Tekmo so dekleta pričela zelo motivirano, saj je na sodniškem stolčku sedela Urška Skarlovnik, ki je selektor regijske reprezentance starejših deklic, v naši ekipi pa igrajo kar štiri kandidatke za reprezentanco, ena pa je manjkala zaradi tekme istega dne za ekipo male odbojke.

Po 25 minutah igre v prvem nizu je naša ekipa slavila z rezultatom 25:23. Tudi začetek drugega je obetal izenačeno igro. Potem pa so prišle črne minute za našo ekipo in Vuzenica je z dobrim servisom povedla za osem točk, kar je bilo dovolj za gladko zmago. Isti zgodba se je na žalost ponovila tudi v tretjem nizu.

V četrtem nizu so 4MIS-ke zopet bolje zaigrale in držale korak z domačinkami vse do drugega tehničnega premora. V končnici seta pa so prevladale izkušnje domačink in tekma se je končala z rezultatom 3:1 za Vuzenico.

Ekipa Formis II je skozi vso tekmo prikazala solidno igro, vendar proti razpoloženejši ekipi in izdatni sodniški pomoči domačinkam, ni imela možnosti za zmago.

ŽOK Vuzenica : Formis II     3:1     (23:25,25:15,25:17,25:19)

Naslednjo tekmo 4MIS-ke II igrajo v soboto, 09.02. v domači dvorani v Hočah proti ekipi Črne.

{gallery Novice_ostali/3_DOL_liga/17kolo}

Ta stran uporablja piškotke, da vam lahko zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo. Podatki o piškotkih so shranjeni v vašem brskalniku in nam pomagajo prepoznati obiskovalca, ko se ponovno vrnete na našo spletno stran. Pri tem nam pomagate razumeti, kateri deli spletnega mesta so najbolj obiskani in uporabni. Vsi podatki so popolnoma anonimni. Sprejmi Preberi dalje